Australien import

Att importera från Australien erbjuder en mängd spännande möjligheter för företag, men det finns också utmaningar att beakta. Oavsett om du vill importera alkohol, livsmedel, teknik eller fordon, finns det mycket att upptäcka och dra nytta av. Vi på Tullsupport är här för att underlätta hela importprocessen.

australien import

Importera från Australien med Tullsupport

Att importera varor från Australien kräver noggrann planering och förståelse för tullbestämmelser. Vårt team på Tullsupport är här för att hjälpa dig genom hela processen. Vi erbjuder omfattande tjänster som täcker allt från tullutbildning till dokumenthantering och tullrådgivning om importregler. Med vår hjälp kan du säkerställa att dina varor snabbt och smidigt kommer igenom tullen, vilket minimerar risker för förseningar, extra kostnader eller eventuella straffavgifter.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig med din import från Australien!

Importera bil från Australien

Har ditt företag behov av att importera bilar från Australien? Tullsupport är här för att hjälpa er att importera fordon från Australien på ett säkert och effektivt sätt. Vi guidar er genom hela regelverket, som med vår expertis inom bilimport hjälper er att ni undviker vanliga fallgropar så att era nya bilar anländer så smidigt som möjligt.

Fraktfartyg med containers

Import från andra länder

Utöver att specialisera oss på import från Australien, erbjuder vi på Tullsupport omfattande tjänster för import från en rad andra länder runt om i världen. Oavsett om ditt företag behöver importera kläder från USA eller teknik från Kina är vårt expertteam redo att hjälpa till. Läs mer under respektive land nedan:

Frågor och svar om Australien import

Vad kostar det att importera från Australien?

Grundtullsatsen för varan baserar sig på varans varukod, vilket betyder att tullsatsen kan hamna på 0% och uppåt. Vissa varukoder är tullfria medan andra är tullbelagda. Det är viktigt att ni säkerställer en korrekt varukod för era varor för att vara säker på att ni betalar rätt tullavgifter.

I vissa fall kan det även finnas tullkvoter att ta del av för att på det sättet hålla nere tullkostnaden för er vara.

Vilka tullregler gäller för import från Australien?

Varukoden styr om det finns några restriktioner för import av er vara från Australien. I vissa fall kan det till exempel krävas ett visst intyg eller en licens för att få importera varan till Sverige. Vissa varor kräver tillstånd från flera olika myndigheter i Sverige, så det är viktigt att ni tar reda på vad som gäller för just era varor innan ni börjar importera dem.